ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Τα νέα συστήματα της Europa στο πρόγραμμα Profil Gold!

Τα καινοτόμα συστήματα της EUROPA EOS 60 HYBRID και ESS 34 HYBRID, καθώς και όλα τα νέα προφίλ της 8000, καταχωρήθηκαν στη νέα έκδοση του προγράμματος Παραγωγής και Διαχείρισης Κουφωμάτων PROFIL GOLD. Ο χρήστης του προγράμματος Παραγωγής και Διαχείρισης Κουφωμάτων Profil Gold θα βρει όλα τα προφίλ, εξαρτήματα, τιμές, κοπές, Uf, πιστοποιητικά και έτοιμες κατασκευές προς επεξεργασία.

Έτσι, πολύ εύκολα μπορεί να προχωρήσει σε: Κοστολόγηση, Έκδοση προσφοράς, Υπολογισμό & παραγγελία υλικών, Σχεδιασμό Σύνθετων Κατασκευών, Βελτιστοποίηση Κοπών, έκδοση εντύπων CE και FPC και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα είναι επικαιροποιημένο με το νέο ΚΕΝΑΚ και καλύπτει τις ανάγκες του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.