ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων για κάγκελα

Η EUROPA σε αρμονία με τις σύγχρονες τάσεις προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά στα συστήματα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων για κάγκελα με βάση αλουμινίου.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες αλλά και την αισθητική προσέγγιση, παρουσιάζει ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων σε βάση αλουμινίου, το EUROPA GLASS RAILINGS.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι μία ολοκληρωμένη κατασκευή γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Συνολικά πάχη υαλοπινάκων (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 17,5 χιλ. και 21,5 χιλ.
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 10
    μm και 20 μm αντίστοιχα.
  • Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα έως 1.200 χιλ.
  • Χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας.
  • Δυνατότητα κατασκευών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες.
  • Δύο τύποι βάσεων για τη συγκράτηση του υαλοπίνακα, με επιλογή συνεχούς βάσης καθ’ όλο το μήκος της κατασκευής ή τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μ. εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος του με πλευρικά καπάκια.
  • Τοποθέτηση των υαλοπινάκων από τη μια πλευρά χωρίς να απαιτείται πρόσβαση από την έξω πλευρά.

Επιπλέον το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS δίνει τη δυνατότητα:

  • Για κατασκευές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90o.
  • Εγκατάστασης τόσο με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτερικοί χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροής υδάτων μέσου των διακένων των βάσεων κάτω από τα πλευρικά καπάκια.

Άλλο πρόσθετο στοιχείο του συστήματος είναι η ύπαρξη ειδικής μεμβράνης συγκόλλησης PVB, η οποία μπορεί να είναι φιμέ ή διαφορετικό χρώμα από μια παλέτα 9 αποχρώσεων, χαρίζοντας στην τελική φόρμα μια νότα πολυτέλειας.

Όλα τα στοιχεία αυτά προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι διαθέσιμο στα εκθεσιακά κέντρα EUROPA CLUB και στους κατασκευαστές EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.