ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Μέλη της παρευρέθηκαν σε εκδήλωση του Σωματείου της Θεσσαλονίκης (ΣΕΜΑΣ)

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης μαζί με μέλη του ΔΣ, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.

Συνάδελφοι από τη συμπρωτεύουσα, εκπρόσωποι φορέων, τα στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Λάζαρος Ασλανίδης, Παναγιώτης Πορτοκαλίδης, Θωμάς Δημόπουλος, καθώς και οι Επιστημονικοί Σύμβουλοι της ΠΟΒΑΣ, Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Νικόλαος Κεραμίδας τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή του ΣΕΜΑΣ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.