ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Μεγάλος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα ΕΣΩ για το interior design και την αρχιτεκτονική, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς δημιουργούς από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Αθήνα, το Βερολίνο και τη Στοκχόλμη.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής και αποτέλεσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες, λειτουργώντας όχι μόνο ως ένας τόπος συνάντησης και δικτύωσης προσκεκλημένων, αλλά και ως ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της αρχιτεκτονικής και του design.

Τη ροή του προγράμματος ακολούθησαν οι βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων σε μια συγκινητική απονομή. Τα βραβεία Archisearch Lifetime Achievement Award φέτος  παρέλαβαν, τρεις μεγάλοι αρχιτέκτονες και λαμπρές προσωπικότητες της χώρας μας, ο  Ιωάννης Βικέλας, ο Θεοδόσης Τάσιος και ο Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας.

Στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ υποδέχθηκαν τους επισκέπτες της ημερίδας για να τους ενημερώσουν και να τους παρουσιάσουν τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών πουδρών βαφής της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αναδείχθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην αρχιτεκτονική. Οι επισκέπτες, επίσης, είχαν την ευκαιρία  να ενημερωθούν εκτενώς για το πως το χρώμα πούδρας στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου προστατεύει, διακοσμεί και αναβαθμίζει αισθητικά την κατασκευή, επηρεάζοντας σημαντικά την αξία της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.