ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL SOLAR: Νέο μεγάλο έργο στην Ουκρανία 17,8ΜW

Η ισχυρή συμμετοχή της ALUMIL SOLAR σε ένα νέο έργο συνολικής ισχύος 17,8ΜW στην Ουκρανία, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη διεθνή της παρουσία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η EPC εταιρεία SUNEL Group υλοποίησε το έργο, με την ολοκλήρωση του το Δεκέμβριο του 2019. Έτσι, το έτος έληξε με ένα ομολογουμένως “grand finale” και πολλά υποσχόμενο για τις επιτυχίες που έπονται στον κατασκευαστικό κλάδο.

Πιο αναλυτικά για το έργο, τοποθετήθηκε η διπάσσαλη βάση SS189 γνωστή για τον ιδανικό συνδυασμό αλουμινίου και χάλυβα σε διάταξη 2 Φ/Β πάνελ portrait και κλίση 20 μοιρών. Ο αριθμός των εγκαταστημένων φωτοβολταϊκών πάνελ έφτασε τα 57.596 σε ελάχιστο χρόνο και με ιδιαίτερα μεγάλη ευελιξία χάρη στις τεγίδες αλουμινίου.

Η υψηλή απόδοση στη χαμηλότερη δυνατή τιμή που προσφέρει η βάση SS189 την κατατάσσει πλέον πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των EPC εταιρειών στις εγκαταστάσεις σε χωράφια για θεμελίωση με πασσάλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.