ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Bronze Sponsor στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

Την Bronze Χορηγία της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ ανέλαβε η EUROPA για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η δυναμική διέλαση κέρδισε τις εντυπώσεις με την επιβλητική της παρουσία, τονίζοντας τη σημασία της έμπνευσης και της καινοτομίας στο αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Η ημερίδα που φιλοδοξεί να κατέχει τα τελευταία χρόνια δικαιωματικά τον τίτλο της «Μεγαλύτερης γιορτής της Αρχιτεκτονικής και του Design», έλαβε χώρα στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Οnassis Cultural Centre Athens) και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Interior Design.

Η εκδήλωση μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αρχιτεκτονικού κοινού με την παρουσία κορυφαίων δημιουργών από την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Στοκχόλμη και θεματικές όπως Artificial Intelligence, η ταυτότητα του τόπου, η δημιουργία της εμπειρίας, αρχιτεκτονική του κρασιού, Styling, η αρχιτεκτονική και η πόλη, σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων, φιλοξενία κ.ά.

Οι διεθνούς φήμης ομιλητές της φετινής ΕΣΩ έκλεψαν την παράσταση, μεταφέροντας την οπτική του «αύριο» στην αρχιτεκτονική, μέσω της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του σεβασμού προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.