ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Με το Χρυσό βραβεύτηκε το δειγματολόγιο των πλεγμάτων XPAND στα Printing Awards

Παρουσία περισσοτέρων από 170 ατόμων, των κυριότερων εκπροσώπων του κλάδου της τυπογραφίας, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών, πραγματοποιήθηκε στο Gazarte η παρθενική τελετή απονομής των Printing Awards.

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα έργα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό και να γιορτάσουν τη βράβευση μαζί με τους δημιουργούς τους.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο project, κρύβεται μία ομάδα συνεργατικών ανθρώπων και -τουλάχιστον- μία ιδέα. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την εταιρεία Pressious Arvanitidis που απέσπασε το GOLD βραβείο για το δειγματολόγιο XPAND. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Παύλος Βατικιώτης, Creative Designer της ALUMINCO και δημιουργός του εικαστικού του βραβευμένου δειγματολογίου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του Gazarte, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, με networking και ποτά. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στον χώρο ήταν οι ίδιες οι βραβευμένες συσκευασίες που «εκτέθηκαν», τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να «περιεργαστούν» από κοντά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.