ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό στράτευμα στον Έβρο

Δίπλα στο στράτευμα του Έβρου, το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπο με πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις στα σύνορα της χώρας το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε η EXALCO, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων στρατιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ/ντής εξαγωγών της Λαρισινής εταιρείας Παναγιώτης Αργυρόπουλος, βρέθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου στο Φυλάκιο 1 της Καστανιάς και παρέδωσε ένα φορτηγό γεμάτο με στρατιωτικά υλικά πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα υλικά για την περίφραξη των συνόρων, με σκοπό την ενίσχυσή τους.

Τα υλικά παραδόθηκαν στον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του Προέδρου της EXALCO, Ιωάννη Αστ. Καντώνια και της Διοίκησης της εταιρείας: «Η EXALCO στηρίζει και θα στηρίζει πάντα τον αγώνα που δίνει το ελληνικό στράτευμα απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός ενωμένος στέκεται δίπλα στους Έλληνες αξιωματικούς, στρατιωτικούς και αστυνομικούς».

Ο Αντιστράτηγος κ. Ιλαρίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της EXALCO για την «πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.