ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα νέα θερμομονωτικά συστήματα EOS / ESS στα Χανιά

Τα νέα θερμομονωτικά συστήματα EOS / ESS και οι εφαρμογές τους παρουσιάστηκαν σε ενημερωτική εκδήλωση στα Χανιά από την EUROPA. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και κυρίως επαγγελματίες, κατασκευαστές αλουμινίου, μηχανικούς και αρχιτέκτονες, τα στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν το κοινό για τα χαρακτηριστικά των νέων, σύγχρονων συστημάτων EOS / ESS που προσφέρουν κορυφαία θερμομόνωση.

Τα σύγχρονα συστήματα EOS / ESS

Τα νέα συστήματα, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, βάσει των επίσημων πιστοποιήσεων που διαθέτουν, έχουν εξαιρετικά υψηλές ενεργειακές επιδόσεις. Διακρίνονται για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους που συνδυάζει την αισθητική με την ευκολία κατασκευής τους από τον επαγγελματία.

Η προηγμένη σειρά θερμομονωτικών συστημάτων EOS / ESS της EUROPA

Τα νέα θερμομονωτικά συστήματα EOS / ESS της EUROPA προσφέρουν πλήθος σύγχρονων λύσεων που καλύπτουν τις απαιτήσεις του ιδιώτη καταναλωτή αλλά και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Δείτε αναλυτικά τα νέα συστήματα EOS / ESS εδώ.

Απόσβεση σε μία 5τια του κόστους αλλαγής κουφωμάτων

Στην ερώτηση «Έχει ανάγκη η Κρήτη από ενεργειακή αναβάθμιση και θερμομόνωση;», ο Δ/ντής Πωλήσεων της EUROPA, Χρήστος Λουκάς, απάντησε ότι ως χώρα έχουμε μεγαλύτερες ανάγκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των απαιτήσεων που προκύπτουν για ψύξη πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το νοτιότερο κομμάτι της Ελλάδας.

Επιπρόσθετα ο κ. Λουκάς τόνισε ότι ο κόσμος πλέον ζητά πιο έντονα την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του. Είναι ενημερωμένος και ενώ αρχικά την επεδίωκε στο πλαίσιο ενός προγράμματος επιδότησης, τώρα πια φαίνεται ότι το ψάχνει περισσότερο, καθώς έχει συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί μια υπαρκτή ανάγκη.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων της EUROPA, Χρήστος Λουκάς

Το κόστος της θέρμανσης και της ψύξης είναι υψηλό και αρκετές φορές απαγορευτικό για την τσέπη του καταναλωτή, κάτι που τον στρέφει στη λύση της καλής θερμομόνωσης. Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Λουκάς, το πρόσθετο κόστος μιας αλλαγής απλών κουφωμάτων με σύγχρονα θερμομονωτικά συστήματα δεν είναι υπερβολικό. Με αυτή την αλλαγή ο καταναλωτής θα έχει κάνει απόσβεση των χρημάτων του μέσα σε μια 5ετία και χωρίς να έχει λάβει επιδότηση. Το κόστος και η απόσβεση είναι ενδεικτικά.

Σημαντικά οφέλη και για τον τουριστικό κλάδο

Η ενεργειακή αναβάθμιση όμως, δεν αφορά μόνο στις ανάγκες του απλού ιδιώτη αλλά επεκτείνεται και στον ξενοδοχειακό κλάδο. Όπως ανέφερε ο Δ/ντης Πωλήσεων της EUROPA, σε μια τουριστική περιοχή όπως η Κρήτη, το ζήτημα της ενεργειακής αναβάθμισης δεν έρχεται να καλύψει μόνο τις υψηλές ανάγκες ψύξης στις ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται για την επέκταση της τουριστικής περιόδου πέραν του καλοκαιριού.

Σε έντονους ρυθμούς ανάπτυξης η EUROPA

Το 2019 η EUROPA ανέπτυξε νέα συστήματα, μείωσε τους τιμοκαταλόγους και έδωσε έμφαση στην εξωστρέφειά της. Όπως δήλωσε ο κ. Λουκάς, η εταιρεία έτρεξε με διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με το σύνολο της αγοράς, ενώ οι προοπτικές και οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα χρονιά είναι θετικές.

Πηγή: FlashNews.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.