ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS “Γλωσσού”: Ποιότητα και αντοχή στον χρόνο που απλά δεν αντιγράφεται!

Η “Γλωσσού” κυκλοφόρησε από την DOMUS to 1984 και γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό. Την προτίμησε ο κατασκευαστής γιατί ήταν η πρώτη κλειδαριά που «έβγαλε πραγματικά μεγάλη γλώσσα» 17 χιλ., με μία μόνο περιστροφή του κλειδιού.

Την εκτίμησε ο καταναλωτής γιατί του έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Σταδιακά, η Γλωσσού καταξιώθηκε από κατασκευαστές και καταναλωτές ως ένα προϊόν με τέλεια λειτουργία και απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο.

Οι προσπάθειες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της DOMUS για περαιτέρω εξέλιξη της κλειδαριάς προς διευκόλυνση του κατασκευαστή, οδήγησαν το 2004 στη νέα “Γλωσσού” με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα. Με την παραπάνω ρύθμιση καλύπτεται το κενό μεταξύ φύλλου –

κάσας και γίνεται εύκολα η μετατροπή σε αριστερή – δεξιά με τοποθετημένη την κλειδαριά. Σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο αντίκρυσμα της DOMUS για την εφαρμογή του φύλλου στην κάσα χωρίς μπόσικα, η Γλωσσού καλύπτει ακόμα περισσότερο τον κατασκευαστή.

Στην οικογένεια Γλωσσού ανήκει από το 2004 και η ΙΝΟΧ “Γλωσσού” που προτείνεται από τη DOMUS με INOX αντίκρυσμα για περιοχές με υψηλή υγρασία ή περιβαλλοντικούς ρύπους. Επιπλέον, για ασφάλεια βαρέως τύπου προτείνεται η Μαχαιρωτή “Γλωσσού” (απλή & INOX), με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα και κάτω γλώσσα που βγαίνει 25 χιλ.

Υπάρχουν πλέον διαφορετικές κλειδαριές “Γλωσσού” για όλες τις ανάγκες. Όμως όλες εγγυώνται ασύγκριτη λειτουργία, άφταστη αντοχή και ασφάλεια. Αν μάλιστα συνδυαστούν με τη γκάμα των πόμολων της DOMUS και τη Ροζέτα Ασφαλείας για αντιδιαρρηκτική προστασία του κυλίνδρου, επιτυγχάνεται υψηλή αισθητική και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανοιγόμενη πόρτα.

Η πλήρης γκάμα των προϊόντων DOMUS για ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου-σιδήρου (κλειδαριές – πόμολα – κύλινδροι – ροζέτα ασφαλείας), είναι διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.