ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Εντυπωσιάζουν οι νέες σειρές Suite & Linear για εσωτερικές πόρτες

Το όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η δυναμική εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Η HOB DOORS δραστηριοποιείται παράλληλα με τον ίδιο ζήλο, τεχνογνωσία και ποιότητας κατασκευής και στον χώρο των εσωτερικών πορτών, διαθέτοντας μία εξαιρετική γκάμα προϊόντων που πληρούν κάθε απαίτηση.

Η εταιρεία διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλες τις σειρές εσωτερικών πορτών που κατασκευάζει. Επιπρόσθετα. η υψηλή της αξιοπιστία, συνέπεια και κατασκευαστική ποιότητα οδηγούν σε ένα ασφαλές πλαίσιο συνεργασίας και μία αμφίδρομη σχέση, μέσα από την οποία αρκετοί αλουμινοκατασκευαστές έχουν τη δυνατότητα να επανεξετάσουν την ενασχόλησή τους με τις εσωτερικές πόρτες.

Η HOB DOORS είναι ένα αξιόπιστος συνεργάτης με πολυετή εμπειρία στον κλάδο που προσφέρει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται ο κατασκευαστής για να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω με ένα τύπο προϊόντος που μέχρι στιγμής πολλοί επαγγελματίες αποφεύγουν.

Ας περάσουμε να δούμε δύο κορυφαίες σειρές εσωτερικών πορτών που διαθέτει η HOB DOORS.

Linear

H σειρά εσωτερικών πορτών Linear έχει μοντέρνα σχεδίαση και χαρακτηρίζεται από την απλότητα των γραμμών. Με θυρόφυλλο αναρτημένο σε κρυφούς μεντεσέδες και κάσωμα αλουμινίου διαιρούμενο κατά πλάτος, δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε είδος τοιχοποιίας. Είναι δε εξοπλισμένη με πλήθος υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.

Suite

H σειρά Suite είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν εσωτερικής πόρτας , το οποίο προσφέρει λιτότητα και ομοεπιπεδότητα με τις επιφάνειες του τοίχου. Η φορά ανοίγματος της πόρτας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό χώρο, επιτρέπει την ομοεπιπεδότητα με το δομικό στοιχείο.

Οι πόρτες Suite κατασκευάζονται με minimal κάσα αλουμινίου και απόλυτα αόρατους μεντεσέδες. Παράγονται μέχρι ύψος 3 μέτρα, καθιστώντας το σύστημα μοναδικό σε αισθητική, αφού όλα τα εμφανή στοιχεία του αποκρύπτονται και ενσωματώνονται στη τοιχοποιία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.