ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στη συμπληρωματική πρόταση της ΓΣΕΒΕΕ οι Κ.Α.Δ. του κλάδου αλουμινίου

Μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων για την ένταξη των επιχειρήσεων του Κλάδου στις ευεργετικές διατάξεις που θα θεσπιστούν το προσεχές χρονικό διάστημα, η ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος έκανε τις σχετικές τεκμηριωμένες προτάσεις προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις του κλάδου που καλούνται να προσαρμοστούν σε πρωτόγνωρες συνθήκες, λαμβάνει πρωτοβουλίες προκειμένου να διατηρηθούν οι επιχειρήσεις την επόμενη μέρα, μέσα από μια σειρά ευεργετικών μέτρων. Οι πρωτοβουλίες αυτές εντάσσονται στην προσπάθειά της να προστατεύσει άπαντες (εργοδότες και εργαζόμενους), διαχειριζόμενη την περίοδο της κρίσης υπεύθυνα και ψύχραιμα τα προβλήματα του κλάδου.

Στην κατεύθυνση λοιπόν αυτή ενημέρωσε τα συναρμόδια υπουργεία καθώς και τη ΓΣΕΒΕΕ για την κατάσταση του κλάδου τη δεδομένη στιγμή, προκειμένου να διασφαλίσει τις διαδικασίες και να αξιοποιήσει κάθε κρατική βοήθεια που μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση των επιχειρήσεων και στην προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι σχετικοί με τον κλάδο Κ.Α.Δ., οι οποίοι περιλαμβάνονται στην πρόταση της ΓΣΕΒΕΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Ανάπτυξης και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Αναμένουμε την σχετική έγκριση από τους αρμόδιους υπουργούς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Κ.Α.Δ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (περιγραφή)

2511

Κατασκευή μεταλλικών σκελετών και μερών μεταλλικών σκελετών

2512

Κατασκευή μεταλλικών πορτών και παράθυρων

2562

Μεταλλοτεχνία

3311

Επισκευή μεταλλικών προϊόντων

22.23.14.00

Κατασκευή πορτών, παραθύρων και πλαισίων, καθώς και κατωφλίων για πόρτες παραθυρόφυλλων, ρολών και παρόμοιων ειδών και μερών τους από πλαστικές ύλες

22.23.14.01

Κατασκευή σκιάστρων και ρολών από πλαστικές ύλες

25.12.10.01

Κατασκευή πορτών, παράθυρων και των πλαισίων τους, καθώς και κατωφλίων για πόρτες, από αλουμίνιο

25.12.10.02

Κατασκευή πυρασφαλών πορτών

25.12.10.03

Κατασκευή ρολών γκαραζόπορτων ή ασφαλείας

25.62.20.01

Υπηρεσίες οξυγονοκόλλησης και ηλεκτροσυγκόλλησης μετάλλων

43.32.10.06

Εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών κουφωμάτων

46.73.16.36

Χονδρικό εμπόριο πορτών, παράθυρων, πλαισίων και κατωφλίων για πόρτες, παραθυρόφυλλων, ρολών και παρόμοιων ειδών και μερών τους από πλαστικές ύλες.

46.65.10.08

Χονδρικό εμπόριο πορτών ασφαλείας

46.74.11.00

Χονδρικό εμπόριο σιδηρικών

46.73.16.36

Χονδρικό εμπόριο πορτών, παράθυρων και των πλαισίων τους, καθώς και κατωφλίων για πόρτες, από σίδηρο, χάλυβα ή αλουμίνιο.

4672

Χονδρικό εμπόριο μετάλλων και μεταλλευμάτων

4673

Χονδρικό εμπόριο ξυλείας, οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής

2561

Κατεργασία και επικάλυψη μετάλλων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.