ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Συστήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις για Παθητικά Κτίρια

Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί ανάγκη ζωτικής σημασίας στον κτιριακό τομέα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη μείωση του κόστους κατανάλωσης και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Πάνω σε αυτή την ανάγκη δημιουργήθηκε η φιλοσοφία των κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης, ευρέως γνωστά και ως Παθητικά Κτίρια (ΠΚ).

Η EXALCO διαθέτει 3 συστήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις για τα κτίρια του μέλλοντος, τα ΠΚ και τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω.

ALBIO 131 Passive

ALBIO 131 Passive

Το ALBIO 131 Passive είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα για κτίρια ενεργειακής απόδοσης Α και Α+. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία από την EXALCO. Το πρωτοποριακό σύστημα είναι κορυφαία επιλογή για κτίρια που θέλουν να επιτύχουν ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη ή ίση με Α (ΠΚ).

Το ALBIO 131 Passive είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας από την PREMIUM σειρά συστημάτων της EXALCO που φέρει ειδικό σχεδιασμό και πληροί τις απαιτητικές προδιαγραφές για χρήση σε ΠΚ της κλιματικής ζώνης της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης (cool temperature). Το σύστημα παρουσιάζει άψογα αποτελέσματα, πετυχαίνοντας συντελεστή θερμοπερατότητας Uf = 0,69 W/m²K.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε minimal, ίσιες γραμμές και οι αμέτρητες τυπολογίες του προσφέρουν αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και ξεχωριστή αισθητική σε κάθε κτίριο.

EXALCO Premium Door

Η EXALCO παρουσιάζει ένα ανοιγόμενο σύστημα για πόρτα κύριας εισόδου που θέτει υψηλά στάνταρ σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου. Πρόκειται για την PREMIUM DOOR, το σύστημα εισόδου με την υψηλότερη θερμομόνωση σύμφωνα με την εταιρεία.

Η PREMIUM DOOR διαθέτει συντελεστή θερμοπερατότητας Ud = 0,65 W/m²K, προσφέροντας πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα.

EXALCO Premium Door

Παρέχει απόλυτη στεγανότητα ενάντια σε νερό ή αέρα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία, χάρη στον μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει. Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά.

Πρωτοποριακός είναι επίσης ο σχεδιασμός και το design της PREMIUM DOOR, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών υλικών και χρωμάτων. Τζάμι συνδυασμένο με αλουμίνιο τύπου ΙΝΟΧ, αλουμίνιο σε χρώμα ξύλου σε συνδυασμό με μονόχρωμη gloss ή σαγρέ επιφάνεια, είναι κάποιες από τις επιλογές που (θα) υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες.

Το σύστημα εισόδου PREMIUM DOOR χρησιμοποιείται κυρίως σε minimal και μοντέρνες κατασκευές και αποτελεί ιδανική λύση για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν τη σύγχρονη αισθητική, το μοντέρνο design και τα εξαιρετικά ενεργειακά αποτελέσματα.

EXALCO RESIDENCE DOOR

Η πόρτα RESIDENCE DOOR αποτελεί ένα σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών σε πληθώρα τυπολογιών. Λόγω της στιβαρότητάς του, είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή, συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτίρια.

RESIDENCE DOOR

Παρέχει υψηλή θερμομόνωση με Ud= 0,96W/m²K, καθώς επίσης εξαιρετική ηχομόνωση και στεγάνωση, ενώ συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή αισθητική με τα κορυφαία στάνταρ κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.