ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO W4900: Εξαιρετική θερμομόνωση με πιστοποίηση Παθητικού Κτιρίου!

Το W4900 είναι ένα ανοιγόμενο-ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα της ALUMINCO, με κορυφαία ενεργειακή απόδοση και πιστοποίηση Παθητικού Κτιρίου από το Passive House Institute (PHI).

Ταυτότητα

Το σύστημα W4900 της ALUMINCO είναι ένα κορυφαίο σε επιδόσεις παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου PHI (Passive House Institute). Η εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης Uw=0,78 W/m²K το καθιστά μοναδικά ανταποκρινόμενο στην υλοποίηση κατασκευών Παθητικών Κτιρίων.

Εκτός από την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε στάνταρ Παθητικού Κτιρίου, η σειρά συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη των παραθύρων αλουμινίου, επιτρέπει στιβαρές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηρίζεται από ευρεία γκάμα επιλογών που αναζητούν οι αρχιτέκτονες.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

  • Πιστοποιημένο σύστημα από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου με την εξαιρετική επίδοση θερμοπερατότητας Uw=0,78 W/m²K σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Παθητικών Κτιρίων.
  • Υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 54 χιλ. και μονωτικό υλικό Kooltherm Q3 προσφέρουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uf=0,76 W/m²K.
  • Ελάχιστο εμφανές ύψος όψης 102 χιλ.
  • Υψηλό επίπεδο υδατοστεγάνωσης με χρήση ελαστικών σε τρία επίπεδα και του πολύθάλαμου κεντρικού ελαστικού EPDM που αποτρέπει την όποια θερμική μετατόπιση.
  • Υψηλή ασφάλεια χάρη στα πολλαπλά περιμετρικά κλειδώματα.
  • Πολυάριθμες αισθητικές λύσεις από προφίλ σε ίσια και καμπύλη διατομή.
  • Δυνατότητα κατασκευής όλων των βασικών τυπολογιών για ανοιγόμενα πλαίσια.

Τυπολογίες

Ανοιγοανακλινόμενα παράθυρα/μπαλκονόπορτες
Ανοιγόμενα παράθυρα/μπαλκονόπορτες
1Φυλλα – 2Φυλλα – 3Φυλλα – 4Φυλλα
Ανοιγοανακλινόμενα παράθυρα/μπαλκονόπορτες
1Φυλλα – 2Φυλλα
Σταθερά, Βιτρίνες

Η ALUMINCO στο πάνθεον του PHI

Το σύστημα W4900 της ALUMINCO βρίσκεται στον Όλυμπο της παγκόσμιας πιστοποίησης για Παθητικά Κτίρια (κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης), με την απόκτηση εξαιρετικά υψηλής επίδοσης για παθητικό ανοιγόμενο σύστημα που πληροί τα πολύ αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου PHI (Passive House Institute).

Η πρόταση της ελληνικής εταιρείας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων παγκοσμίως που πληρούν τις πολύ υψηλές προδιαγραφές σε επίπεδο θερμομόνωσης των Παθητικών Κτιρίων, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή τεχνογνωσία και παραγωγική δυνατότητα της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.