ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS ΑΒΕΕ: Ανακαλύψτε το νέο αντιβακτηριακό πανί SUNOX

Η σύνθεση του πανιού fiberglass SUNOX®, του μοναδικού ενεργού αντιβακτηριακού και αντιικού πανιού σήτας, βασίζεται σε μια από τις πιο φυσικές φυσικοχημικές αρχές, τη φωτοκατάλυση. Η φωτοκατάλυση μπορεί να οριστεί ως «η επιτάχυνση της ταχύτητας μιας φωτοαντίδρασης, η οποία οφείλεται στην παρουσία ενός καταλύτη». Ο καταλύτης αυτός δεν μεταβάλλεται ούτε αναλώνεται από μια χημική αντίδραση.

Συγκριτικά με τη φωτοσύνθεση κατά την οποία η χλωροφύλλη δεσμεύει το φως του ήλιου ώστε να μετατρέψει το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο και γλυκόζη, το SUNOX® (με την παρουσία φωτός, υγρασίας και οξυγόνου), παράγει ένα ισχυρό οξειδωτικό παράγοντα ικανό να μετασχηματίσει τις οργανικές ουσίες σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Η διαδικασία της φωτοκατάλυσης ενεργοποιείται με την παρουσία του φωτός και του αέρα, στοιχεία τα οποία δίνουν το έναυσμα για μια ισχυρή διαδικασία καθαρισμού, που οδηγεί στην αποσύνθεση και στον μετασχηματισμό των βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε αβλαβείς ουσίες.

Η διάρκεια ζωής αυτής της διαδικασίας είναι ταυτόσημη με τη διάρκεια ζωής του πανιού. Έτσι λοιπόν με τη χρήση συστημάτων σήτας GS σε συνδυασμό με το SUNOX® επιτυγχάνεται απόλυτη αντικωνωπική προστασία σε κάθε κατοικία.

Το πανί SUNOX® είναι ετοιμοπαράδοτο από την εταιρεία GS ΑΒΕΕ και διαθέσιμο σε σήτες επί παραγγελία και σε ρολό για συρόμενα τελάρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.