ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σεμινάρια εργαζομένων στην πυρόσβεση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ πραγματοποίησε σεμινάρια σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες, τόσο για την πρόληψη, όσο και την αποτροπή καταστροφής από πυρκαγιά στους χώρους εργασίας.

Ειδικοί εκπαιδευτές του πυροσβεστικού σώματος, πραγματοποίησαν σεμινάριο, το οποίο αποτελείται από δύο μέρη, θεωρητικής ενημέρωσης αλλά και πρακτικής άσκησης σε ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε οι εργαζόμενοι να εφαρμόσουν στην πράξη όσα διδάχτηκαν.

Οι Διευθύνσεις Υ&Α και Ανθρώπινου Δυναμικού της EUROPA, στέκονται πάντα δίπλα στον εργαζόμενο και μεριμνούν τόσο για τη διαρκή τους εκπαίδευση και εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για τη συνεχή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην προσωπική τους ασφάλεια και προστασία στον χώρο εργασίας τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.