ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΒΕ: Επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για κατασκευαστές αλουμινίου και προώθηση προϊόντων

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων σε επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης εργαζομένων για τον κλάδο του αλουμινίου, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους σε ολόκληρη τη χώρα.

Το πρόγραμμα αφορά στην παρακολούθηση ενός από τα δύο ακόλουθα προγράμματα κατάρτισης:

  1. Πρόγραμμα κατάρτισης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ» 80 ωρών, που οδηγεί στην πιστοποίηση «Στέλεχος εξαγωγικού – διεθνούς εμπορίου».
  2. Πρόγραμμα κατάρτισης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ» 70 ωρών, που οδηγεί στην πιστοποίηση «Τεχνικός Αλουμινοσιδηροκατασκευών – αλουμινοκατασκευαστής».

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διαμορφώνεται σε €5 ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων και ασφαλιστικών εισφορών.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής, έχουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου ή του είδους της επιχείρησης όπου απασχολούνται, και είναι: α) είτε πλήρους απασχόλησης, β) είτε εποχικά εργαζόμενοι, γ) είτε μερικής απασχόλησης.

Σημαντικό: Στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος και αυτοαπασχολούμενοι!

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://katartisialuminio.gr/

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Απριλίου 2020.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον «Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος» (ΣΒΕ) στο τηλ. 2310.539.817.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.