ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στο Ηράκλειο της Κρήτης το 2ο Προσυνέδριο

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα λάβει χώρα το 2ο Προσυνέδριο που προλογίζει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που θα γίνει τον Μάιο στη Λάρισα.

Ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Προσυνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου. Η προσυνεδριακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και ώρα έναρξης στις 13:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν κλαδικά θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν βιοτέχνες επαγγελματίες, στελέχη της βιομηχανίας, μέλη σωματείων της ΠΟΒΑΣ και τοπικοί φορείς.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου, τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καθώς και την οργανωτική υποστήριξη της Profilmedia.

Το δεύτερο προσυνέδριο είναι προπομπός του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου 2024 στην Λάρισα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.