ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού της EMMEGI στην εταιρεία ART SYSTEM

Άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εταιρεία ART SYSTEM.

Η ART SYSTEM εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την τοποθέτηση του κέντρου επεξεργασίας της EMMEGI GROUP και συγκεκριμένα του μοντέλου PHANTOMATIC M4L.

Η συνεργασία ολοκληρώθηκε με την εγκατάσταση του διπλού πριονιού PRECISION RS 600 E HS /6M που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κοπών & επεξεργασιών FP PRO EXECUTIVE της EMMEGI SOFT αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την απόκτηση υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού σίγουρα κατατάσσουν την εταιρεία ART SYSTEM σε ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά στον ελληνικό χώρο.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε την ART SYSYEM για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε και από την πλευρά της δεσμεύτηκε -όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια- ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.