ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

INSCREEN: Ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης για τα νέα αντιβακτηριακά & αντιιϊκά πανιά σήτας

Η INSCREEN, κορυφαίος παραγωγός συστημάτων σήτας, διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο αγαπημένων προϊόντων, με πλήθος επιλογών, ως προς το μέγεθος των κατασκευών και τις τυπολογίες, ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η INSCREEN με οδηγό την υπεύθυνη ανάπτυξη που ορίζει η εταιρεία ALUMINCO και ανταποκρινόμενη στη νέα πραγματικότητα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με νέα αντιβακτηριακά και αντιιϊκά πανιά σήτας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την απόλυτη προστασία του τελικού χρήστη. Αυτό θα επιτευχθεί, μέσα από μια digital εκστρατεία προώθησης των νέων πανιών, όπου η INSCREEN στοχεύει να δημιουργήσει νέες τάσεις, να εκπαιδεύσει το κοινό προς όφελος του και φυσικά να αυξήσει τη ζήτηση στα νέα προϊόντα.

Επιπλέον, τα συστήματα σήτας INSCREEN ενσωματώνουν υψηλές ιδιότητες, κατάλληλες για εξατομικευμένες εφαρμογές και ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες και τεχνικές απαιτήσεις.

Από τα ειδικά συστήματα τύπου Plisse μέχρι την απλή σήτα ελατηρίου, τα προτεινόμενα πανιά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και ανθεκτικότητα στη χρήση, την ευκολία στο καθαρισμό (νερό και σαπούνι), ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν τον φυσικό αερισμό του εσωτερικού χώρου και προστατεύουν από ενοχλητικά έντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα νέα πανιά, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22620.56657. Θα τα γνωρίσετε όμως καλύτερα μέσα από τις εμπνευσμένες καμπάνιες τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.