ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στη διάθεση του δικτύου οι τεχνικοί κατάλογοι των νέων συστημάτων

Οι τεχνικοί κατάλογοι για τα νέα συστήματα της ALUMINCO βρίσκονται πλέον στη διάθεση του εμπορικού δικτύου αλλά και των συνεργατών της.

Διατίθενται με ανανεωμένο εξώφυλλο, διαφημιστικό σαλόνι που φέρει περιγραφή, τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για περαιτέρω ενίσχυση της γνώσης του χρήστη / αναγνώστη αλλά και τεχνικές σελίδες με τα προφίλ 1:1, τομές, κατεργασίες, κατασκευαστικές λεπτομέρειες, μέτρα κοπής, εξαρτήματα κ.λπ, για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των συστημάτων αλουμινίου από τους συνεργάτες κατασκευαστές.

Τα νέα συστήματα της εταιρείας ανοίγουν νέες συναρπαστικές προοπτικές, με τα τεχνικά εγχειρίδια να αποτελούν το ιδανικό και αξιόπιστο μέσο αναλυτικής πληροφόρησής τους, να προσφέρουν γνώση σε μικρές λεπτομέρειες και συνάμα, εξέλιξη και εκπαίδευση σε πληθώρα επιλογών.

Οι τεχνικοί κατάλογοι είναι διαθέσιμοι και διαδικτυακά στην εταιρική ιστοσελίδα στο www.aluminco.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.