ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ: Πρωτοποριακό αντιβακτηριακό πανί σήτας SUNOX®

Η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ, διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά το πρωτοποριακό αντιβακτηριακό πανί σήτας SUNOX®, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλά από τα συστήματά της.

Από την πρώτη αποκλειστική παρουσίασή του στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της εταιρείας στην έκθεση ΙNFACOMA 2015, η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, κυρίως λόγω της επαναστατικής του σύστασης και ιδιοτήτων.

Η σύνθεση του πανιού fiberglass SUNOX®, του μοναδικού ενεργού αντιβακτηριακού και αντιιϊκού πανιού σήτας, βασίζεται σε μια από τις πιο φυσικές φυσικοχημικές αρχές, την φωτοκατάλυση. Οι σπουδαίες αυτές ιδιότητες δεν προκύπτουν από κάποιο υλικό, το οποίο ψεκάζεται πάνω στο πανί αλλά από το ίδιο το πανί σε συνδυασμό με το φυσικό φως του ηλίου και τον αέρα που προκαλούν την φωτοκατάλυση.

Η φωτοκατάλυση μπορεί να οριστεί ως «η επιτάχυνση της ταχύτητας μιας φωτο-αντίδρασης η οποία οφείλεται στην παρουσία ενός καταλύτη». Ο καταλύτης αυτός δεν μεταβάλλεται ούτε αναλώνεται από μια χημική αντίδραση.

Συγκριτικά με τη φωτοσύνθεση κατά την οποία η χλωροφύλλη δεσμεύει το φως του ήλιου ώστε να μετατρέψει το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο και γλυκόζη, το SUNOX®, με την παρουσία του φωτός, της υγρασίας και του οξυγόνου, παράγει ένα ισχυρό οξειδωτικό παράγοντα ικανό να μετασχηματίσει τις οργανικές ουσίες σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Η διαδικασία της φωτοκατάλυσης ενεργοποιείται με την παρουσία του φωτός και του αέρα, στοιχεία τα οποία δίνουν το έναυσμα για μια ισχυρή διαδικασία καθαρισμού, που οδηγεί στην αποσύνθεση και στον μετασχηματισμό των βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε αβλαβείς ουσίες.

Η διάρκεια ζωής αυτής της διαδικασίας είναι ταυτόσημη με τη διάρκεια ζωής του πανιού. Έτσι λοιπόν ο τελικός χρήστης είναι σίγουρος ότι χρησιμοποιώντας συστήματα GS σε συνδυασμό με το SUNOX® επιτυγχάνει την απόλυτη αντικωνωπική, αντιβακτηριακή και ιαντιιϊκή προστασία για τους αγαπημένους του.

Το SUNOX® είναι υλικό πιστοποιημένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καθώς επίσης πληροί τις προδιαγραφές και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των κανονισμών ROHS και REACH. Είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται κατόπιν ζήτησης σε προϊόντα επί παραγγελία καθώς επίσης και σε ρολά των 30 μέτρων για συρόμενα πλαίσια.

SUNOX®, προσοχή στις απομιμήσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.