ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Κατασκευές που ξεχωρίζουν με Wood ColorBook

Το νέο χρωματολόγιο ξύλου της EXALCO, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, συνδυάζει τις ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις του φυσικού ξύλου.

Αποτελείται από 17 χρώματα, εκ των οποίων τα 6 είναι παλιοί best-seller κωδικοί και τα υπόλοιπα 11 χρώματα είναι νέες αποχρώσεις.

Η επιλογή τους έγινε μετά από μελέτη και συζητήσεις με αρχιτέκτονες, όπου αναλύθηκαν οι τάσεις της αγοράς στην εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση.

Τα νέα χρώματα δοκιμάστηκαν σε εργαστηριακά τεστ τεχνητής γήρανσης (solarbox) από τους προμηθευτές της εταιρείας στην Ιταλία. Η διαδικασία αυτή ελέγχει την απώλεια του χρώματος στην ηλιακή ακτινοβολία και ελέγχει την καταλληλότητά τους για χρήση στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σε σαγρέ ή λείες επιφάνειες, το νέο Wood ColorBook της EXALCO εγγυάται την ανώτερη ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του χρώματος, αποφεύγοντας διχρωμίες και αποτυπώνοντας ομοιόμορφα την αίσθηση του ξύλου.

Η επεξεργασία γίνεται σε ειδική μονάδα απομίμησης ξύλου αλουμινίου με πιστοποιημένο σύστημα βαφής QUALITAL, V.I.V DECORAL. Η ειδική μέθοδος βαφής λειτουργεί σαν προστατευτική στρώση προσφέροντας άψογο φινίρισμα και αντοχή στις πιο σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι αποχρώσεις είναι πιστοποιημένες για την ποιότητά τους με το ευρωπαϊκό πρότυπο σουμπλιχρωμίας Qualideco.

Η πρωτοπορία του νέου χρωματολογίου έγκειται στη διάσταση του δείγματος, όπου αποτυπώνεται η απόχρωση σε μεγάλη επιφάνεια και το χρώμα γίνεται εύκολα αντιληπτό στον τελικό καταναλωτή.

Τα χρώματα σε απομίμηση ξύλου μπορούν να εφαρμοστούν άψογα σε πόρτες, παράθυρα, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Αναζητήστε το νέο Wood ColorBook στους πιστοποιημένους συνεργάτες της EXALCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.