ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA M12500 PHOS: Εκλεπτυσμένη αισθητική με νέες λύσεις χωνευτού οδηγού

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των αρχιτεκτονικών συστημάτων της η ALUMIL δημιούργησε νέες καινοτόμες minimal τυπολογίες για το εξελιγμένο συρόμενο SMARTIA M12500 PHOS.

Συγκεκριμένα, πλέον μπορεί το κάτω μέρος του φύλλου να χωνευτεί-κρυφτεί μέσα στο δάπεδο, με τον κάτω οδηγό επίσης ενσωματωμένο μέσα στο δάπεδο, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις πλευρές του κουφώματος να είναι πλήρως ενσωματωμένες στην τοιχοποιία και στο πάτωμα. Έτσι προσφέρεται εκλεπτυσμένη αισθητική, με εκτενείς γυάλινες επιφάνειες από το δάπεδο ως το ταβάνι.

Χάρη στα στενά προφίλ του γάντζου (σημείο επαλληλίας) με μόλις 32 χιλ. και την τυπολογία φιλητού με μόλις 72 χιλ., το συγκεκριμένο σύστημα επιτρέπει μοναδικές minimal κατασκευές που αναβαθμίζουν κατακόρυφα την αισθητική κάθε χώρου.

Το SMARTIA M12500 PHOS είναι ένα εξαιρετικό μη θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα κουφώματα µε minimal γραμμές, το οποίο μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό και τη θέα. Το μοναδικό minimal design του, µε κομψές, λιτές γραμμές, είναι απολύτως σύμφωνο µε τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στις οποίες επιδιώκεται η υψηλή αισθητική μέσα από την απλότητα.

Οι νέες τυπολογίες βρίσκονται στον τεχνικό κατάλογο του συστήματος, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και να κατεβάσουν στο www.alumil.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.