ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ENERGY LINE: Ένα σπουδαίο event ολοκληρώθηκε

Μια ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος «Στρατηγική σκέψη στην Εποχή του Covid-19 – Don’t Let a Good Crisis go to Waste» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στο διαδυκτιακό σεμινάριο από τον Γιάννη Πολλάλη, Καθηγητή Στρατηγικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το κοινό, το οποίο αποτελούνταν από επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, καλωσόρισε ο οργανωτής και συντονιστής του σεμιναρίου Σωκράτης Ξανθόπουλος, Δ/ντής Ανάπτυξης ENERGY LINE, ο οποίος αναφέρθηκε στον σκοπό  που έχει η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας σειράς αλληλένδετων διαδικτυακών σεμιναρίων.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Βλαχάκης, Δ/νων Σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ, ο οποίος είχε την επιμέλεια της θεματολογίας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες με το ρητό «είμαστε μακριά, αλλά είμαστε μαζί», μίλησε για την ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας που βασίζεται στη φιλία, τόνισε την ανάγκη επικοινωνίας και προσφώνησε τον καθηγητή Γιάννη Πολλάλη.

Ο ομιλητής, μέσα από πλήθος παραδειγμάτων, ανέλυσε τα σημεία συζήτησης του webinar. Στόχος του καθηγητή, τον οποίο και πέτυχε, ήταν να προβληματίσει, να «τσιγκλίσει» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Την πολύ ωραία παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε με θετικά σχόλια, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 10/6 στις 19.30, με ομιλήτρια την Ειρήνη Νικολαΐδου, Professional Certified Coach – PCC by ICF και θέμα «Ηγεσία».

Το webinar ήταν προσφορά της ENERGY LINE, της NEOKEM και του iLEADS Lab, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και εντάσσεται σε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.