ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Εγκατάσταση του σύγχρονου κέντρου PHANTOMATIC M3 σε επιχείρηση των Αθηνών

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του κ. Λαδόπουλου. Στους παραγωγικούς χώρους της εταιρείας εγκαταστάθηκε το προηγμένο κέντρο επεξεργασίας CNC PHANTOMATIC M3 της EMMEGI GROUP.

Η εταιρεία του κ. Λαδόπουλου εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του προηγμένου μηχανήματος κατεργασίας του καταξιωμένου ιταλικού οίκου.

Το PHANTOMATIC M3 είναι ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, με 3 ελεγχόμενους άξονες. Η κεφαλή έχει τρεις σταθερές θέσεις που επιτρέπουν την κατεργασία σε τρεις πλευρές του κομματιού. Είναι σχεδιασμένο για ράβδους ή κομμάτια αλουμινίου, PVC, ελαφρά κράματα ή ατσάλι μέχρι και 2 χιλ. και φέρει  αυτόματη αποθήκη τεσσάρων θέσεων, ενώ προαιρετικά μπορεί να μπει και μία δεύτερη.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της EMMEGI GROUP για όλη την Ελλάδα ευχαρίστησε την εταιρεία του κ. Λαδόπουλου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία. Από την πλευρά της δεσμεύτηκε -όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια- ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία – το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.