ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέο εμπορικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Το νέο εμπορικό κατάστημα της EUROPA στη Θεσσαλονίκη, με έδρα το 14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, άνοιξε τις πύλες του και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, παραμένοντας στο πλευρό των κατασκευαστών. Το εμπορικό κατάστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας – Θράκης, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση όλων των συνεργατών της (κατασκευαστών, παραγωγικών και εμπορικών εταιρειών), ενώ παράλληλα αποτελεί συνδετικό κρίκο με χώρες των Βαλκανίων.

Η δραστηριότητα του εμπορικού καταστήματος αφορά σε πώληση και διανομή προφίλ συστημάτων αλουμινίου, εξαρτημάτων, ετοίμων προϊόντων αλουμινίου EUROPA (ρολά, σήτες κ.λπ.) αλλά και προϊόντων σιδήρου, με τους συνεργάτες EUROPA να έχουν ήδη αγκαλιάσει τη λειτουργία του.

Η αυξανόμενη δυναμική της αγοράς της Βορείου Ελλάδος και η ανάπτυξη πωλήσεων της EUROPA τα τελευταία χρόνια, κατέστησαν σαφή την ανάγκη για υλοποίηση αυτής της μεγάλης επένδυσης. Το νέο εμπορικό κατάστημα συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση με την αναβαθμισμένη λειτουργία του, τόσο σε δομές, εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας ήδη πετύχει τη βέλτιστη εταιρική εξυπηρέτηση.

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις διαθέτουν 2.500 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα αποθήκευσης 140 τόνων αλουμινίου και 80 τόνων σιδήρου καθώς και 500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, χώρων εκπαίδευσης και συνεδριάσεων, καθώς και γραφεία πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών αρχιτεκτονικών συστημάτων και βιομηχανικών προφίλ.

Η μεγάλη δυναμική αποθήκευσης των ευρέως κινούμενων αλλά και δευτερευόντων προφίλ, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο οχημάτων, εγγυώνται την άμεση, ολοκληρωμένη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή, διασφαλίζοντας εμμέσως ταχύτερη παράδοση του τελικού προϊόντος και από την πλευρά του κατασκευαστή.

Εκθεσιακός χώρος & αίθουσα εκπαιδεύσεων

Το κτίριο εξυπηρέτησης πελατών και ιδιωτών, με εξωτερικό parking 20 θέσεων, στοχεύει στους κατασκευαστές αλλά κυρίως στους ιδιώτες που επιλέγουν την αναβαθμισμένη ποιότητα των προϊόντων EUROPA.

Δείγματα συστημάτων αλουμινίου σε μεγάλες φυσικές διαστάσεις και σε ποικιλία χρωμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη νέα γενιά συστημάτων EOS και ESS, για ανοιγόμενες και συρόμενες εφαρμογές αντίστοιχα σε πόρτα και παράθυρο, ρολά και σήτες, καθώς και συστήματα πέργκολας, κάγκελου και άλλα.

Τέλος, το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικό χώρο εκπαίδευσης, για την υλοποίηση του οργανωμένου προγράμματος σεμιναρίων για εμπόρους και κατασκευαστές που διοργανώνει η EUROPA σε ετήσια βάση.

Η EUROPA παραμένει στο πλευρό των συνεργατών της και επενδύει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα του κύκλου και διανομής των συστημάτων της!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.