ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Νέα πιστοποίηση για το κορυφαίο σύστημα γυάλινου καγκέλου Crystalline

Η κορυφαία, πολυβραβευμένη σειρά Crystalline της ALUMINCO δεν αποτελεί απλά μια δημιουργία-φαινόμενο στην κατηγορία του γυάλινου κάγκελου αλλά χαρίζει μια έμφυτη και συναρπαστική αποτελεσματικότητα που κανένα άλλο κάγκελο δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δημιουργεί νέα πρότυπα απόδοσης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Σε κακομαθαίνει με τη διαφάνεια, τις πολλαπλές εκδόσεις και την προηγμένη ασφάλεια που προσφέρει.

Η τελευταία σχεδιαστική πρόταση της σειράς Crystalline, το Slim Line, έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόνο μήνες να κερδίσει την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και χρηστών, όντας ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια.

Η Slim σχεδίαση το καθιστά γοητευτικό. Όμως η κατασκευαστική υπεροχή και η κορυφαία σχέση ποιότητας και τιμής, δίνουν στο Slim line τον τίτλο του «ακαταμάχητου». Ένα σύστημα Crystalline για τις ανάγκες του τελικού χρήστη και τα «θέλω» του επαγγελματία.

Προσφάτως η πλευρική του έκδοση, το Slim Line Side Mount πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εργαστηριακές μετρήσεις του γερμανικού ινστιτούτου ift Rosenheim, καταφέρνοντας να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των επιδόσεων του, με ακόμα μια σημαντική πιστοποίηση.

Slim Line Side Mount Κατηγορία Public 1KN/m NFP-01-013.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.