ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Το Σάββατο 4 Ιουλίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα, διοργανώνει την Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας στην οδό Τσαλδάρη 10 στη Νίκαια.

Θέμα της ημερίδας είναι η παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων και οι νέες Εθνικές Τεχνικές Προδιαγραφές Κουφωμάτων.

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) και της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, Θεόφιλος Παγιάτης, θα αναφερθεί σε θέματα επικαιρότητας και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον Κλάδο.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, καθώς και η διαδικασία των Αρχαιρεσιών για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι συμμετοχές στην εκδήλωση μπορούν να δηλωθούν με email στη Γραμματεία της ΕΝΚΑΣ Πειραιά στη δ/νση info@enkas.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 210.49.12.885.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.