ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Manufacturing Excellence Awards: Συνεχίζεται ο επιτυχημένος θεσμός για δεύτερη χρονιά!

Σήμερα που οι αντοχές όλων των επιχειρήσεων δοκιμάζονται ως προς την προσαρμογή και τη βιωσιμότητα στις νέες συνθήκες, τα Manufacturing Excellence Awards 2020, για 2η χρονιά έρχονται να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Δράσεις στο πλαίσιο της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με άξονες την καινοτομία και την ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η συνεισφορά τους στην άνθηση της οικονομίας της περιοχής, μπαίνουν στη διαγωνιστική διαδικασία, για να αξιολογηθούν και να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Η διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards προερχόμενη από μια ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών, αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί και έχει διεθνώς ανταγωνιστικές βιομηχανικές επιχειρήσεις, ενώ αποτελεί  «εργαλείο» marketing και επικοινωνίας για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα βραβεία από την περσινή, πρώτη τους διοργάνωση, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό δυναμικές επιχειρήσεις (όπως ενδεικτικά οι: EUROPA, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», Coca-Cola Τρία Έψιλον, DEMO Βιομηχανία Φαρμάκων, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, ALUMIL, Συστήματα  SUNLIGHT, THRACE PLASTICS PACK, SIDENOR, ISS Facility Services, KLEEMANN HELLAS, GIZELIS ROBOTICS, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής κ.ά.), αποδεικνύοντας ότι η βιομηχανία είναι ένας σημαντικός οικονομικός κλάδος που χαρακτηρίζεται από έντονη δημιουργία, ανάπτυξη και καινοτομία.

Αναζητώντας τους φετινούς νικητές, τα  Manufacturing Excellence Awards 2020 πρόκειται επιπλέον να δώσουν δύο μεγάλα βραβεία: Smart & Innovative Factory of the Year και Sustainable Factory of the Year.

H υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.manufacturingawards.gr , μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.