ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Κοντά στην ομάδα water polo του ΠΑΟΚ

Η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων TILCON – Γ. ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ είναι κοντά στην ομάδα water polo του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντάς την στους τελευταίους αγώνες της σεζόν που θα λάβουν μέρος στην Αθήνα. Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της TILCON, Γεώργιος Τιλσίζογλου, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και όλο το team της ομάδας για την πρόσκληση που δέχτηκε να παραβρεθεί στην φωτογράφισή της πριν τους αγώνες.

Η TILCON εύχεται καλή πορεία και πάντα επιτυχίες στην ομάδα και τονίζει ότι πάντα θα είναι δίπλα τους να τους στηρίζει και να τους συμπαραστέκεται σε κάθε τους προσπάθεια για διάκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.