ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου Web Forum για τους κατασκευαστές

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου κλαδικού Web Forum στις 08.07.2020 και ώρα 17:00, με κεντρικό σύνθημα «Η ΠΟΒΑΣ Ακούει, Ενημερώνει, Εκπαιδεύει και Απαντά σε όλους και για όλα».

Η ΠΟΒΑΣ έχοντας ως προτεραιότητα τη διαρκή επαφή με τους κατασκευαστές και τους ανθρώπους του κλάδου, διοργανώνει αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα έχει ενδιαφέρουσα θεματολογία σχετικά με την επικαιρότητα και τις ανάγκες του κατασκευαστή αλουμινίου και σιδήρου.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν και να αναλυθούν επίκαιρα θέματα, δίδοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες συνάδελφους αλλά και τα στελέχη της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων του κλάδου, να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας και θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από όλους τους ενδιαφερόμενους με τη συμπλήρωση μίας αίτησης συμμετοχής.

Πρόγραμμα

17:00 – 17:10: Έναρξη διαδικασίας (κανόνες, οδηγίες κ.λπ.)
17:10 – 17:25:Προκλήσεις και ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις” (Γ. Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ)
17:30 – 17:50:Η ΠΟΒΑΣ στη νέα εποχή” (Θ. Παγιάτης, Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ)
18:00 – 18:20:Εγκατάσταση κουφωμάτων” (Ν. Κεραμίδας, Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΟΒΑΣ)
18:30 – 18:40: Διάλειμμα
18:40 – 19:00:Τεχνική εκπαίδευση και σύνδεση με τον Κλάδο” (K. Καλαϊτζάκη, Εκπαιδευτικός, Σιβιτανιδείου Σχολής)
19:10 – 19:30:Εξοικονόμηση ενέργειας και πιστοποιήσεις” (Σ. Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΟΒΑΣ)
19:30 – 20:00: Γενική Συζήτηση & Ερωτήσεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.