ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στα προηγμένα βαφικά συστήματα της Elval Colour. Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της εταιρείας συνδυάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη βιωσιμότητα των κτιρίων.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε επίσης πολυσέλιδο αφιέρωμα στις πέργκολες αλουμινίου, με τα κορυφαία συστήματα των εταιρειών του κλάδου να παρουσιάζονται αναλυτικά.

Μία έξυπνη λύση για τις ιδιαιτερότητες της εποχής του κορωνοϊού διαθέτει η ALUMIL, καθώς το νέο διαχωριστικό SMARTIA P19 V-Blocker προσφέρει προστασία έναντι του COVID-19 σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωσης ανθρώπων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”.

Ένα εξαιρετικό σύστημα διαθέτει η ALUMINCO στην εγχώρια και διεθνή αγορά που έχει κερδίσει το κοινό με την υψηλή του αισθητική και την ευρεία γκάμα λύσεων που προσφορές. Το Open Air είναι μία κορυφαία δημιουργία από γυαλί και αλουμίνιο, μία μοναδική καινοτομία που συνδυάζει άριστα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και κομψή αισθητική.

Επίσης στο νέο τεύχος υπάρχουν όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» που η επόμενη φάση του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.