ADVERTORIAL

Θερμοπλαστική: Ο αξιόπιστος συνεργάτης που ψάχνατε

Η Θερμοπλαστική, o κορυφαίος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα, προσφέρει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από ολοκληρωμένη ποιότητα κατασκευής και εφαρμογής, με έντονο πάντοτε το αίσθημα της περιβαλλοντικής ευθύνης. Παράλληλα, ο κατάλογός της παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιλογών, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την προσθήκη των Αρχιτεκτονικών Κουφωμάτων.

Πρωτοπορώντας στις σύγχρονες τάσεις κατασκευών και κατασκευαστών, η Θερμοπλαστική έχει καταφέρει να καλύψει την απαίτηση της μοντέρνας αρχιτεκτονικής, με τις ολοκληρωμένες προτάσεις Αρχιτεκτονικών «minimal» Κουφωμάτων,τα οποία χαρακτηρίζονται από το ελάχιστα εμφανές πλαίσιο αλουμινίου που διαφαίνεται και την ιδιαίτερα μεγάλη επιφάνεια γυαλιού.

Τα νέα, εξελιγμένα και σύγχρονα κουφώματα, έχουν κατασκευαστεί με τις υψηλότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστη θέα και την αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο, μετατρέποντάς τα στην ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με υψηλά standards λειτουργικότητας, άριστες επιδόσεις και έναν καινοτόμο – minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Διακρίνονται σε 2 κατηγορίες, τα Ανοιγόμενα και τα Συρόμενα.

  • Τα Ανοιγόμενα κουφώματα, διαθέτουν κρυφό φύλλο και κρυφό μηχανισμό. Επιτυγχάνουν ιδιαίτερα υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης και υδατοστεγάνωσης και συγχρόνως προσφέρουν μια minimal αισθητική.
  • Τα Συρόμενα κουφώματα, διακρίνονται για την εξαιρετική τους λειτουργικότητα, λόγω της εύκολης κύλισης-παρά το αυξημένο βάρος φύλλου-, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο και μοναδικό design υψηλού κάλλους, με μέγιστη δυνατότητα θέας.

Τα minimal συρόμενα κουφώματα,κατασκευάζονται με διπλό ή τριπλό οδηγό και παράλληλα παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ανοιχτή γωνία 90 μοιρών. Διαθέτουν επίπεδο χαμηλό κατωκάσι και επιλογή επιδαπέδιας ή ενδοδαπέδιας τοποθέτησης.

Επιπλέον, κάθε Αρχιτεκτονικό Κούφωμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, έχει τη δυνατότητα να κρυφτεί περιμετρικά μέσα στην τοιχοποιία, παρέχοντας αβίαστη ροή του φυσικού φωτός. Πρόκειται για πλήρως εξατομικευμένες λύσεις, ικανές να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό.

Στην Θερμοπλαστική, η ανάγκη για εξέλιξη και καινοτομία όμως, δεν σταματάει ποτέ. Γι’ αυτό, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα:

  • στο Know-How, δηλαδή στην Τεχνογνωσία των κουφωμάτων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας,
  • στο προσωπικό, το οποίο έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί πλήρως,
  • στις εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ανάλογα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και απαιτήσεις,
  • και στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να κατασκευάσει ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα κουφώματα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα Αρχιτεκτονικά Κουφώματα: https://thermoplastiki.gr/frames/minimal-frames/architectural-systems/

Ακόμη, ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα, συνοδεύει τα minimal κουφώματα με 2πλούς ή 3πλούς υαλοπίνακες triplex δομής ή/και ψημένους, επιτυγχάνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα ασφάλειας και μόνωσης. Μάλιστα, στις αρχές του έτους, η εταιρεία προχώρησε σε επένδυση ύψους 1.500.000€, για την αναβάθμιση της μονάδας με 3η γραμμή παραγωγής διπλών και τριπλών υαλοπινάκων για μεγαλύτερες επιφάνειες.

Στόχος της Θερμοπλαστικής,είναι η συνεχής εξέλιξη ανάμεσα στον κατασκευαστικό κλάδο με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα. Η ευρεία γκάμα τόσο σε κουφώματα συνθετικά (uPVC) και αλουμινίου, όσο και σε minimal κουφώματα, συμβάλλει στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης συλλογής που προσφέρει κορυφαία αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Έτσι, κάθε επιχείρηση, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής, μπορεί να βρει στη Θερμοπλαστική, τον αξιόπιστο συνεργάτη που έψαχνε.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία: https://thermoplastiki.gr/contact/

Καθορίζοντας την ποιότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.