ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΗΝi: Ας μιλήσουμε για πόρτες εισόδου…

Όταν πρέπει να μιλήσουμε για πόρτες εισόδου υπάρχει μία κορυφαία επιλογή, η TEHNi. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής εξωτερικών πορτών αλουμινίου με εδραιωμένη παρουσία σε 25 χώρες, στις πιο απαιτητικές αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής.

Η δυναμική εταιρεία διαθέτει ποιότητα και τεχνολογική υπεροχή, με πιστοποιημένα προϊόντα από διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα όπως το ift ROSENHEIM. Η TEHNi διαθέτει πιστοποίηση CE, FPC και ISO 9001 σε επίπεδο διαδικασίας παραγωγής που διασφαλίζουν σταθερά υψηλή ποιότητα.

Συνεχείς καινοτομίες καθιερώνουν νέα πρότυπα στην αγορά. Όταν λοιπόν πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά για εξώπορτες, τότε πρέπει να μιλήσουμε για TEHNi.

TLS 90

Πρόκειται για ένα σύστημα εξώπορτας πολύ υψηλών προδιαγραφών που αποτελεί τον ιδανικό σχεδιασμό ποιότητας και κόστους. Είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους κάσας, Flat και Curved.

Διαθέτει εξαιρετική θερμομόνωση της τάξης Ud = 0,82 w/m2K και μεγάλη αντοχή στη διάρρηξη επιπέδου RC2.

Superior Platinum

Οι πόρτες Superior Platinum ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας. Διατίθενται σε δεκάδες σχέδια και σε εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς ακόμα και με συνδυασμούς 2 χρωμάτων στην ίδια πόρτα ή με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο πρωτοποριακός τρόπος κατασκευής τους επιτρέπει την κάλυψη του φύλλου από την επιφάνεια της πόρτας έτσι ώστε να είναι ορατή μόνο η κάσα.

Οι πόρτες Superior Platinum διαθέτουν εξαιρετικά μοντέρνο design. Το εντυπωσιακό αισθητικό τους αποτέλεσμα οφείλεται στα διακοσμητικά στοιχεία inox που συνδυάζονται με αυλακώσεις χαραγμένες με ηλεκτρονικό CNC στην επιφάνεια της πόρτας.

Διαθέτουν τζάμια ασφαλείας triplex και κλειδαριές ασφαλείας, πολλαπλών σημείων. Προσφέρουν άριστη θερμική μόνωση (Ud=0,88) χάρη στο θερμομονωτικό προφίλ της κάσας και το μεγάλο πάχος της πόρτας (έως 100 χιλ.) με μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης και μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC2.

Είναι βαμμένες ηλεκτροστατικά για μέγιστη αντοχή στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ανάλογα με το σχέδιο και την αισθητική του κτιρίου, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σετρεις διαφορετικές κάσες Flat, Curved και Expand.

Οι πόρτες Superior Platinum, αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε πόρτες αλουμινίου, με υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και θερμομόνωσης, σε συνδυασμό με μοναδικό design.

Superior Pivot

Η εντυπωσιακή πόρτα Superior Pivot δεν έχει μεντεσέδες. Η κίνησή της γίνεται γύρω από έναν άξονα, καθιστώντας την ιδανική για πόρτες με μεγάλο φάρδος και ύψος. Προσφέρουν ομαλή κίνηση σε άνοιγμα και κλείσιμο, χάρη στον μηχανισμό ελεγχόμενης κίνησης που διαθέτουν. Συνδυάζονται με εξωτερική «χωνευτή» λαβή και φωτισμό LED, εντός της λαβής.

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σε μεγάλες διαστάσεις, με πλαϊνά και φεγγίτη. Η Superior Pivot είναι εξαιρετική επιλογή για μία εντυπωσιακή πόρτα εισόδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.