ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Αργύρης Καρράς

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο για την ανάληψη της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) απέστειλε ο Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Αργύρης Καρράς. Η επιστολή μεταξύ άλλων τονίζει:

«Με την εκλογή του κ. Παπαλεξόπουλου στην ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ξεκινά μια νέα εποχή όπου η επιχειρηματικότητα μπορεί και επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει.

Η ενίσχυση των επενδύσεων στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στην έρευνα και ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στη σύγχρονη εταιρική οργάνωση και κοινωνική υπευθυνότητα είναι στρατηγικοί άξονες για τις ελληνικές βιομηχανίες, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους με το πλάνο σας καθώς αποτελούν και πυλώνες ανάπτυξης της ALUMINCO.

Η εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης καθώς και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην οικονομία και την αγορά από την πανδημία του νέου κοροναϊού, μπορεί και πρέπει να ξεπεραστεί με τη συστράτευση όλων των παραγωγικών μονάδων της χώρας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση του ΣΕΒ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.