ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός των επιτυχημένων Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ

Η EUROPA για ακόμη μια χρονιά είναι χορηγός στα Βραβεία ΔΟΜΕΣ που διοργανώνονται από το περιοδικό ΔΟΜΕΣ. Στο πλαίσιο της ίδρυσης του φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, τα Βραβεία ΔΟΜΕΣ πλέον μετονομάζονται σε Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138 (20:00 – 22:00).

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η εκδήλωση θα είναι κλειστή -θα παρευρεθούν μόνο οι φιναλίστ των βραβείων- αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των λογαριασμών του DOMa στα social media. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 191 στις τέσσερις (4) κατηγορίες των βραβείων. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Πραγματοποιημένο έργο
  • Πραγματοποιημένο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτίριο
  • Πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα
  • Μελέτη

Επίσης για τρίτη συνεχή χρονιά θα απονεμηθούν και τα Βραβεία Συναδέλφων, όπου κριτές ήταν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν ως υποψήφιοι για τις κατηγορίες «Πραγματοποιημένο έργο» και «Μελέτη».

Η EUROPA για σειρά ετών στέκεται στο πλευρό του αρχιτεκτονικού κλάδου, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας και έκφρασης σε κάθε της πτυχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.