ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Υψηλή απόδοση και άφθονο φως με το νέο συρόμενο σύστημα ES70

Τα τελευταία χρόνια, οι αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για σχεδόν όλους τους τύπους συστημάτων έχουν επικεντρωθεί στην παροχή περισσότερου φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον, ενώ τα ανοίγματα αυξάνονται σε διαστάσεις , εξασφαλίζοντας τόσο λειτουργικότητα όσο και βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομείωση.

Αυτές οι τάσεις ώθησαν την ομάδα της ETEM να αναπτύξει και να προτείνει νέες λύσεις συστημάτων ικανές  να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο τολμηρών έργων. Το σύστημα ES70 είναι κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα ανταποκρινόμενο στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και τα αυστηρά πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι διατομές της σειράς ES70 έχουν σχεδιαστεί αφενός ώστε να παρέχουν ποιοτική και απρόσκοπτη λειτουργία των κουφωμάτων και αφετέρου, να ικανοποιούν τις υψηλές  προδιαγραφές σε ηχομείωση, υδατοστεγανότητα, αντοχή στην ανεμοπίεση και αεροδιαπερατότητα.

Η ΕΤΕΜ πιστοποίησε το προϊόν και  τα αποτελέσματα των δοκίμων είναι εξαιρετικά υψηλά και οι επιδόσεις  που επιτεύχθηκαν μοναδικές, κατατάσσοντας το κούφωμα ως προς την αεροδιαπερατότητα στην κατηγορία 4,ως προς την υδατοστεγανότητα στην ειδική κατηγορία Ε750 και ως προς την αντοχή στην ανεμοπίεση στην κατηγορία C5. Τα αποτελέσματα αυτά κατατάσσουν το σύστημα στα κορυφαία παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες του επιτρέπουν την τοποθέτηση υαλοπινάκων με μέγιστο πάχος 52 χιλ. σε συνδυασμό με εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομειωτικές επιδόσεις. Το σύστημα μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα συστήματα της ETEM.

Το ES70 διαθέτει διατομές με ίσιες γραμμές, επίπεδο οδηγό μόλις 25 χιλ. και στενό γάντζο επαλληλίας που η συναρμολόγησή του επιτυγχάνεται με γωνίες σύνδεσης, γεγονός που το καθιστά ένα σύστημα απόλυτα λειτουργικό, εύκολο στην κατασκευή του ενώ παράλληλα ικανοποιεί κάθε αισθητική απαίτηση.

Ο μηχανισμός ανύψωσης εγκαθίσταται στο κέντρο του φύλλου και δύναται να σηκώσει φορτία έως 440 κιλά. Ο οδηγός μπορεί να εξοπλιστεί με ενισχυτική διατομή στο εσωτερικό του για να εξασφαλιστεί ομαλή κύλιση του φύλλου στον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Το ES70 μπορεί να προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου για διάφορες εφαρμογές όπως  έργα – κτίρια γραφείων, οικιστικά έργα, ιδιωτικές κατοικίες και ξενοδοχεία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ES70

  • Αεροδιαπερατότητα: Κατηγορία 4
  • Υδατοστεγανότητα: Κατηγορία Ε750
  • Ανεμοπίεση: Κατηγορία C5

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.