ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Άκρως επιτυχημένο το 1ο κλαδικό διαδικτυακό Forum

Η ΠΟΒΑΣ πραγματοποίησε με επιτυχία το 1ο κλαδικό διαδικτυακό Forum. Η εκδήλωση που είχε διάρκεια 4 ωρών διεξήχθη στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.

Με κεντρικό σύνθημα «Η ΠΟΒΑΣ Ακούει, Ενημερώνει, Εκπαιδεύει και Απαντά σε όλους και για όλα» και με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, αναλύθηκαν, συζητήθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Οι εισηγητές και η θεματολογία τους ήταν οι εξής:

  • Γεώργιος Καββαθάς – Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ «Προκλήσεις και ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»
  • Θεόφιλος Παγιάτης – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Η ΠΟΒΑΣ στη νέα εποχή»
  • Νικόλαος Κεραμίδας – Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΟΒΑΣ «Εγκατάσταση κουφωμάτων»
  • Κατερίνα Καλαϊτζάκη – Εκπαιδευτικός Σιβιτανιδείου Σχολής «Τεχνική εκπαίδευση και σύνδεση με τον κλάδο»
  • Στέλιος Λαμπρακόπουλος – Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΟΒΑΣ «Εξοικονόμηση ενέργειας και πιστοποιήσεις»

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις και τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Βασικοί προβληματισμοί των κατασκευαστών ήταν το παρεμπόριο και ο αθέμιτος ανταγωνισμός, η έλλειψη εξειδικευμένων τεχνιτών και η εκπαίδευση, ενώ ερωτήσεις τέθηκαν στους ομιλητές για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», την πιστοποίηση ΠΟΒΑΣ FPC και τις τεχνικές που αφορούν στην εγκατάσταση των κουφωμάτων.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά του χορηγούς του 1ου Web Forum, EUROPA, ALUMIL, NEOKEM και τους υποστηρικτές Elval Colour, ETEM, ALUMINCO, ANALKO, ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ για τη στήριξή τους. Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το Web Forum, τους ομιλητές, τις εταιρείες Themelio Software, Profil media και Profil group, καθώς και τη ΓΣΕΒΕΕ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Η Ομοσπονδία δεσμεύεται να διοργανώσει και στο μέλλον παρόμοιες εκδηλώσεις για να δώσει βήμα στους κατασκευαστές να εκφράσουν τις απόψεις τους, ώστε μέσα από ένα γόνιμο διάλογο να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.