ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη σε άριστο κλίμα στα κεντρικά γραφεία της ALUMIL

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση γύρω από θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης, πιστοποίησης προσώπων και διαδικασιών, καθώς και αναβάθμισης της ποιότητας στα παραγόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου.

Παράλληλα οι Θεόφιλος Παγιάτης και Στέλιος Λαμπρακόπουλος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ALUMIL Academy όπου διεξάγονται εκπαιδεύσεις των επαγγελματιών του κλάδου και όχι μόνο.

Κατά την εκτενή συζήτηση υπήρξε πολύ θετικό κλίμα και ταύτιση απόψεων επί ζωτικών θεμάτων, τα οποία αποτελούν βασικές επιδιώξεις της ΠΟΒΑΣ.

Η επίσκεψη συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της ΠΟΒΑΣ και της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε., η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον κλάδο της πρώτης μεταποίησης. Στην κατεύθυνση αυτή, οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θα υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας, ανοίγοντας ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο σχέσεων της βιομηχανίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. για τη φιλοξενία και τόνισε ότι θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάπτυξη του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button