ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη σε άριστο κλίμα στα κεντρικά γραφεία της ALUMIL

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση γύρω από θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης, πιστοποίησης προσώπων και διαδικασιών, καθώς και αναβάθμισης της ποιότητας στα παραγόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου.

Παράλληλα οι Θεόφιλος Παγιάτης και Στέλιος Λαμπρακόπουλος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ALUMIL Academy όπου διεξάγονται εκπαιδεύσεις των επαγγελματιών του κλάδου και όχι μόνο.

Κατά την εκτενή συζήτηση υπήρξε πολύ θετικό κλίμα και ταύτιση απόψεων επί ζωτικών θεμάτων, τα οποία αποτελούν βασικές επιδιώξεις της ΠΟΒΑΣ.

Η επίσκεψη συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της ΠΟΒΑΣ και της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε., η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον κλάδο της πρώτης μεταποίησης. Στην κατεύθυνση αυτή, οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θα υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας, ανοίγοντας ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο σχέσεων της βιομηχανίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. για τη φιλοξενία και τόνισε ότι θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάπτυξη του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.