ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Τα συστήματά της στο εμβληματικό κτίριο NV Tower στη Σοφία της Βουλγαρίας!

Τα αναβαθμισμένα  συστήματα της ΕΤΕΜ αποτελούν μέρος του υ ποκατασκευή , εντυπωσιακού ουρανοξύστη στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η αρχιτεκτονική κατασκευή του κτιρίου των 106 μέτρων θα απεικονίζει τις υπέροχες γεωμετρίες των φυσικών κρυστάλλων, με σκοπό  να δώσει μια μοναδική νότα στον ορίζοντα της πρωτεύουσας.

Οι πολύπλοκες μορφές και η τολμηρή εμφάνιση επιτυγχάνονται με τον αποτελεσματικό συνδυασμό διαφόρων συστημάτων της ΕΤΕΜ και εξειδικευμένων λύσεων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις χωρίς να χάνουν τη λειτουργικότητά τους.

Για την κατασκευή του περιβλήματος του φουτουριστικού NV Tower έχουν χρησιμοποιηθεί συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ, ενώ οι βασικοί όγκοι επενδύονται με το υαλοπέτασμα Ε99. Το σύστημα συνδυάζεται επιτυχώς με άλλα προϊόντα από την γκάμα της ΕΤΕΜ: σύστημα υαλοπετασμάτων E85, λύση για παράθυρο αερισμού E68VV, σύστημα προστασίας από τον ήλιο E66, σύγχρονες λύσεις για κύριες εισόδους κτιρίων E75FD, καθώς και συστήματα αεριζόμενων προσόψεων Ε97.

Η επιλογή του συστήματος Ε99 δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη αποτελεί μέρος της πολύπλοκης γεωμετρίας ενός από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης, το Capital Fort. Το σύστημα Ε99 είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει ο μελετητής ,όπως είναι η αντίσταση στις έντονες σεισμικές δραστηριότητες της περιοχής, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη χρήση ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.

Το σύστημα προσφέρει λύση για την κάλυψη  εντόνων φορτίων, καθιστώντας το ως την κατάλληλη επιλογή για την κατασκευή ουρανοξυστών και κτιρίων με δύσκολες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Στο NV Tower χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον και λύνει αποτελεσματικά ένα από τα βασικότερα προβλήματα των υψηλών κτιρίων την ανανέωση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους , καίριας σημασίας λόγω των τρεχουσών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι πολυλειτουργικοί κοινόχρηστοι χώροι και η σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν φυσική ακολουθία του κτιρίου που καθηλώνει τα βλέμματα με πλούσια διαμορφωμένες επικλινείς κατασκευές και προσόψεις πρασίνου. Το φουτουριστικό όραμα και η σύνθετη λειτουργικότητα συνδέονται επιτυχώς μέσω των καινοτόμων συστημάτων της ΕΤΕΜ.

Το εμβληματικό έργο NV Tower σηματοδοτεί  τη νέα αρχιτεκτονική συμβολή της ΕΤΕΜ στο σύγχρονο αστικό τοπίο της πρωτεύουσας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.