ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Τα συστήματά της δίνουν νέα πνοή στο εξαιρετικό Hotel Indigo της Λάρνακας

Τα Hotel Indigo αποτελούν μια ξεχωριστή νότα στον τομέα της ξενοδοχειακής φιλοξενίας, καθώς πάντα βρίσκονται στα πιο όμορφα σημεία αγαπημένων γειτονιών ανά τον κόσμο. Το Hotel Indigo της Λάρνακας στην Κύπρο δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση, όντας ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της πόλης.

Ο σχεδιασμός και η φιλοσοφία των Hotel Indigo ενσαρκώνουν τις ιστορίες και τα χρώματα της κάθε γειτονιάς, σεβόμενοι πάντα την κουλτούρα της τοπικής περιοχής. Για να ικανοποιηθούν οι κατασκευαστικές ανάγκες του ξενοδοχείου, επιλέχθηκαν τα συστήματα Ε52 και Ε45 της ΕΤΕΜ. Στόχος ήταν ο επιτυχημένος συνδυασμός του παλιού με το καινούριο, καθώς η κατασκευή αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παραδοσιακά σπίτια της πόλης, που μεταμορφώθηκαν σε μια σύγχρονη όαση ξεκούρασης μέσα στην πόλη.

Η επιλογή των συστημάτων της ΕΤΕΜ δεν είναι τυχαία. Η γκάμα των συστημάτων της εταιρείας είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα κομψότητας και λειτουργικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.