ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Εντυπωσιακή παρουσία με χρυσή χορηγία στο διεθνές συνέδριο «Building the Future in Greece»

Η EUROPA ανέλαβε τη Χρυσή Χορηγία στο 1ο διεθνές συνέδριο «Building the Future in Greece», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Hotel & Spa στο Καβούρι, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα του κλάδου των κατασκευών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η εκδήλωση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε με επιτυχία από τον αρχιτέκτονα Παναγιώτη Τόμπρα, της Top Mentor Consultants.

Στόχος της ημερίδας ήταν, τόσο να παρουσιαστούν μεγάλα έργα του εξωτερικού, καθώς και οι προκλήσεις υλοποίησης τους από αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής άποψης, όσο και να αναπτυχθεί η δυναμική της Ελλάδας να υλοποιήσει μεγάλα έργα στο άμεσο μέλλον.

Οι διακεκριμένοι διεθνούς φήμης ομιλητές κατέθεσαν την εμπειρία τους, στην κατασκευή σημαντικών οικοδομημάτων ανά τον κόσμο, όπως το Μουσείο του Μέλλοντος και τα έργα κατασκευής ενόψει του Expo 2020 στο Ντουμπάι,, το ξενοδοχείο «Wafi Sofitel» και αρκετά ακόμα.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι:

  • Παναγιώτης Τόμπρας – Σύμβουλος της Top Mentor Consultants
  • ShaunKilla – Partner Killa Design, Aρχιτέκτοντας του Μουσείου του Μέλλοντος
  • Πέτρος Δούκας – Δήμαρχος Σπάρτης, Πρόεδρος ICC, πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Πρόεδρος Capital Partners SA
  • Matthew Jester – Δ/νων Σύμβουλος «Webb Yates & Ester Engineers»
  • Abdallah Mouneimne – Δ/νων Σύμβουλος Dubai Investments Properties
  • Steven Coates – Δ/νων Σύμβουλος «MSW» Ντουμπάι
  • Zahi Ghantous – Αντιπρόεδρος CCC, Athens
  • Αριστείδης Ντάλλας – «Aristides Dallas Architects»
  • Ζέττα Κοτσιώνη & Δημήτρης Κολώνης – Degree Zero Architects

Τέλος, με την παρουσία τίμησαν την εκδήλωση ο κ. Παπαθανάσης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Άντζελα Γκερέκου.

Το συνέδριο, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο υψηλής στόχευσης στον κατασκευαστικό κλάδο, για την προώθηση νέων κατασκευών και μεγάλων έργων στην Ελλάδα, εφάμιλλων με icon έργα του εξωτερικού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.