ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Τα αρχιτεκτονικά της προϊόντα στο εντυπωσιακό συγκρότημα Kalogria Beach Hotel

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Δυτικής Αχαΐας κατασκευάστηκε το Kalogria Beach Hotel, ένα εντυπωσιακό συγκρότημα ξενοδοχειακών κατοικιών που αποτελούν μια σύγχρονη όαση ξεκούρασης και ηρεμίας.

Ο σχεδιασμός των κατοικιών βασίστηκε σε κυβικά σχήματα και λιτές γραμμές που συμβάλλουν στην αρμονία και χαλάρωση του επισκέπτη. Για την κατασκευή τους, χρησιμοποιήθηκαν τα συρόμενα συστήματα Ε52 και τα συστήματα υαλοπετασμάτων Ε85 της ΕΤΕΜ, χαρίζοντας στις ξενοδοχειακές δομές λειτουργικότητα, αλλά και καλαισθησία, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές ιδιομορφίες.

Η ΕΤΕΜ στοχεύει στο να συνδυάσει  τα συστήματα με τον πιο ιδανικό τρόπο, ώστε να δημιουργήσουν όμορφα, λειτουργικά κτίρια που καλωσορίζουν τους επισκέπτες και τους χαρίζουν μοναδική φιλοξενία και απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητα των μεγαλουπόλεων.

Συνεργάτης κατασκευαστής: TECHNITY CONSTRUCTION.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.