ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Κυκλοφόρησε ο νέος τεχνικός κατάλογος της σειράς Α10

Στη διάθεση του δικτύου και όλων των συνεργατών της ALFA ALUMINIUM SYSTEMS ο νέος, αναλυτικός και εύχρηστος τεχνικός κατάλογος κάγκελων Α10, με μια μεγάλη ποικιλία προφίλ αλλά και συνεργαζόμενων εξαρτημάτων, ικανά να καλύψουν κάθε σύγχρονη κατασκευαστική ανάγκη.

Διακρίνονται για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολη τοποθέτηση τους.

Στη σειρά με τα στρογγυλά προφίλ και εξαρτήματα, έρχονται να προστεθούν τα τετράγωνα προφίλ και εξαρτήματα που δίνουν νέες λύσεις σε τετράγωνες διατομές. Επιπλέον προσφέρουν τη δυνατότητα συνδυασμού με στρογγυλή κουπαστή. Αποτελούν την πλέον μοντέρνα και ξεχωριστή κατασκευαστική λύση, προσφέροντας συγχρόνως άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η σειρά Α10 συνδυάζει την αισθητική με την αντοχή στο χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μία πλούσια γκάμα προϊόντων ικανή να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη με λειτουργικά προϊόντα αρμονικά δεμένα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Ο νέος κατάλογος προσφέρει ευκολία στον επαγγελματία συνεργάτη με πληθώρα επιλογών, διαθέτει μια σειρά με προφίλ και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου του και την άμεση ικανοποίηση των κατασκευαστικών απαιτήσεων του τελικού καταναλωτή. Τέλος, στον κατάλογο θα βρείτε ενδεικτικές εφαρμογές των προφίλ και των συνεργαζόμενων εξαρτημάτων.

Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνεται και η σειρά ALFA CRYSTAL με βάσεις αλουμινίου 90 & 110 mm ύψος, προσφέροντας λύσεις για κάγκελο με τζάμι πάχους 16, 18 & 20 mm.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22950 98840 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@alfa-press.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.