ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL Academy: Γίνε πιστοποιημένος Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου & Συστημάτων SUPREME!

Η ALUMIL εδώ και 30 χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα, το μεράκι και τις σχέσεις ζωής με τους συνεργάτες της. Με βάση αυτές τις αξίες προχώρησε στη δημιουργία της πρώτης σχολής για τις κατασκευές αλουμινίου στην Ελλάδα, την ALUMIL Academy!

Ένας από τους πυλώνες της Ακαδημίας είναι η Επαγγελματική Κατάρτιση και απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, αλλά θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα στον κλάδο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς κι άλλων αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου όπως πέργκολες, περιφράξεις, κάγκελα κ.ά.

Το ετήσιο πρόγραμμα «Πιστοποίησης Τεχνικών Κουφωμάτων Αλουμινίου» της ALUMIL αποτελεί ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα για τη χώρα μας.

Η ALUMIL παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για ταχύρρυθμή πιστοποιημένη κατάρτιση με σπουδαίες προοπτικές σταδιοδρομίας στο δίκτυό της, που όμοιές της δεν υπάρχουν στην αγορά. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε πρώτη φάση σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων χρήσης και εφαρμογών του αλουμινίου και στη συνέχεια στα προχωρημένα συστήματα κουφωμάτων της ALUMIL.

Πρόκειται για ιδιαίτερα πρακτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών με σκοπό την άμεση, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη συγκρότηση του μελλοντικού επαγγελματία. Οι καταρτιζόμενοι του συγκεκριμένου προγράμματος έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν το Post Graduate Diploma (Επιπέδου 6) από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TQUK, αναβαθμίζοντας αυτόματα το επίπεδο εκπαίδευσης και τις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών στον τομέα των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, παρέχεται επιπρόσθετα το δίμηνο πρόγραμμα «Πιστοποιημένος Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου στα συστήματα SUPREME», το οποίο αποτελεί μια επιπλέον εξειδίκευση για την ένταξη των αποφοίτων της ALUMIL Academy στην ελίτ των κατασκευαστών του χώρου, καθώς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ετήσιας φοίτησης, μπορούν να πιστοποιηθούν και στα κορυφαία συστήματα SUPREME της ALUMIL. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Graduate Diploma (Επιπέδου 7) από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TQUK.

Η φοίτηση διεξάγεται σε κλειστά ολιγομελή τμήματα με σημαντικό αριθμό θεματικών ενοτήτων και ωρών. Ο αριθμός των φοιτητών ανά τμήμα είναι περιορισμένος με στόχο τη διασφάλιση της επιτυχούς επαγγελματικής φοίτησης σύμφωνα με τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της ALUMIL.

Βασικός στόχος της ίδρυσης της Ακαδημίας είναι η ανάπτυξη κατασκευαστών αλουμινίου υψηλού επιπέδου, με υψηλό επαγγελματισμό και άρτια τεχνική κατάρτιση. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους στην ALUMIL Academy, οι απόφοιτοι αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχή σταδιοδρομία τους στον κλάδο των κατασκευών αλουμινίου και την ένταξή τους στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της ALUMIL.

Η συγκεκριμένη επιλογή σπουδών είναι επένδυση επιτυχούς καριέρας και κατ’ επέκταση ποιότητας ζωής. Ο κλάδος του Αλουμινίου είναι ο 2ος πιο εξαγωγικός κλάδος στη χώρα μας και η ALUMIL χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία της είναι σε θέση να οδηγήσει σε επιτυχία όσους πραγματικά το επιθυμούν. Η ολοκλήρωση των σπουδών στην ALUMIL Academy, όχι μόνο παρέχει την απαραίτητη γνώση για να ξεκινήσει ένας νέος την καριέρα του στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά επιπλέον τον συνδέει άμεσα με την αγορά εργασίας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος στο website της ALUMIL www.alumil.com, κάνοντας κλικ εδώ και ένας σύμβουλος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί τους.

ALUMIL Academy: Κάνε τις σπουδές της ζωής σου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.