ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Οι εταιρείες του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν διενεργούν COVID-19 τεστ σε όλους τους εργαζομένους τους

Κορυφαία προτεραιότητα του Ομίλου Εταιρειών Λ. Τζιρακιάν παραμένει η υγεία όλων των εργαζομένων του.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας συντονισμένου περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19 κατόπιν της θερινής αδείας, είναι σε εξέλιξη η διενέργεια εργαστηριακού μοριακού ελέγχου, «PCR Test», και στους 350 εργαζομένους των εταιρειών EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε., ΑΛΜΕ A.B.E.E, ΤΕΧΝΟΣΩΛ Ε.Π.Ε και PROFIL ACCESSORIES Α.Β.Ε.Ε, η οποία θα ολοκληρωθεί πριν την επάνοδο στην εργασία.

Οι εταιρείες του Ομίλου ευχαρίστησαν τα Διαγνωστικά κέντρα ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ της Αθήνας (www.kosmoiatriki.com) και ΙΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. της Χαλκίδας για τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής και ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης γίνονται τεστ σε όλους τους εργαζομένους του Ομίλου, για την προστασία των συναδέλφων, των οικογενειών τους και των ευπαθών ομάδων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.