ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUBOX: Κουτιά αλουμινίου για ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση εργαλείων & ευαίσθητων αντικειμένων

Τα συστήματα ALUBOX περιλαμβάνουν κουτιά, θήκες και κιβώτια από αλουμίνιο που χρησιμοποιούνται σε εκατοντάδες εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στις κατασκευές, σε μεταφορές κλπ. Διασφαλίζουν ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση, για επαγγελματικά εργαλεία, για πολύτιμα είδη, εύθραυστα αντικείμενα και ευαίσθητο εξοπλισμό.

Τα κουτιά αλουμινίου ALUBOX είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ανθεκτικό κράμα αλουμινίου EN AW-5754 (A1Mg3), που προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της διάβρωσης από ατμοσφαιρικές συνθήκες, από θαλασσινό νερό, από βιομηχανικά μολυσμένο περιβάλλον κλπ.

Είναι πιστεύουμε απαραίτητα στα συνεργεία τοποθέτησης κουφωμάτων για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση εργαλείων και μηχανημάτων σε εξωτερικές εργασίες.

Μεταβείτε στο eshop e-technostore.com και δείτε τα διαθέσιμα μεγέθη με τα χαρακτηριστικά τους.

Φωτογραφίες εφαρμογών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.