ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το καινοτόμο σύστημα θερμομέτρησης Smart Gate στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή μετράει πάνω από έναν αιώνα πρωτοπορίας στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε με τα καθημερινά κρούσματα από τον COVID-19, είναι μείζονος σημασίας να προστατευτούν τόσο τα παιδιά και οι έφηβοι στα σχολεία, όσο και οι καθηγητές όλων των βαθμίδων. Η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών Smart Gate της ALUMIL, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα, θα είναι εγκατεστημένη από μια συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης στις εισόδους των κτιρίων του παιδικού σταθμού, του δημοτικού, του Γυμνασίου Χασιώτη, του James Hall και του Perrotis College, ενώ επίσης από ένα ALUMIL Smart Gate θα έχουν το Aliki Perrotis Residential Hall και το Princeton Hall (γραφεία Διοίκησης).

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Dr. John Henry House, “το τρίπτυχο της εκπαίδευσης του ατόμου πρέπει να περιλαμβάνει το μυαλό, τα χέρια και την ψυχή. Με τη συνεργασία μας και την αγορά από την Σχολή των επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, είμαστε περήφανοι που θα θωρακίσουμε αυτό το τρίπτυχο με ένα τέταρτο στοιχείο, αυτό της πρόληψης“.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.