ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη εταιρεία!

Η ΤΙLCON αποτελεί ένα πρότυπο και σύγχρονο εργοστάσιο του κατασκευαστικού κλάδου, με εξειδίκευση στις κατασκευές αλουμινίου. Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη εταιρεία, η οποία έχει διανύσει μέχρι σήμερα αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία, έχοντας καταφέρει να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της με μεγάλα και απαιτητικά projects.

Ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία και έχοντας ως κοινό παρανομαστή το μεράκι και το πάθος για τη δουλειά, το προσωπικό της ΤΙLCON συνεχίζει δυναμικά να συνδράμει στην ανοδική πορεία και το έργο της εταιρείας.

Σήμερα η ΤΙLCON, έχει καθιερωθεί ως μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στον τομέα του αλουμινίου στην Ελλάδα. Απασχολεί 24 άτομα εργατικό δυναμικό, δίνοντας την ώθηση και τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν πάνω στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Τιλσίζογλου

Ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Τιλσίζογλου, σε ηλικία μόλις 33 ετών, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «στην TILCON καθοδηγούμε και παρέχουμε ευκαιρίες στους νέους, ωθώντας τους να πειραματιστούν και να οραματιστούν μαζί μας το μέλλον της εταιρείας, με στόχο όλοι μαζί  να τη φτάσουμε στην κορυφή!»

Ο κορυφαίος συνεργάτης για μεγάλα έργα

Η TILCON συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία, φέρνοντας εις πέρας σειρά σημαντικών έργων υψηλών απαιτήσεων ανά την ελληνική επικράτεια.

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου δίνει καθημερινά τα εχέγγυά της όσον αφορά στην ανάπτυξη και τοποθέτηση κορυφαίων λύσεων αλουμινίου που τοποθετούνται σε απαιτητικά έργα και σε πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδα και όχι μόνο.

Πολλές μεγάλες μονάδες στον χώρο του τουρισμού και πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας ολοκληρώνονται ή έχουν ολοκληρωθεί με την προσωπική πινελιά και κορυφαία ποιότητα της TILCON.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων αλλά εκτείνεται με την ίδια επιτυχία και στην ανάληψη και ολοκλήρωση κατασκευών αλουμινίου για ιδιωτικές κατοικίες υψηλών απαιτήσεων.

Η TILCON το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση κορυφαίων λύσεων αλουμινίου για τα ανοίγματα και τις προσόψεις ενός μεγάλου εύρους έργων που αφορούν σε κατοικίες ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων.

Πέραν των τυπικών κατασκευών, η εταιρεία αναπτύσσει εξειδικευμένες κατασκευές που έρχονται να δώσουν εξατομικευμένες λύσεις σε δύσκολα κατασκευαστικά προβλήματα. Σταθερός συνεργάτης στο πλάι της εταιρείας είναι η EXALCO, της οποίας τα συστήματα χρησιμοποιεί η TILCON για να πετύχει το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

Κουφώματα διάφορων τυπολογιών όπως συρόμενα επάλληλα και ανασηκούμενα, ανοιγοανακλινόμενα, καθώς και συστήματα υαλοπετασμάτων κατασκευάζονται και τοποθετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών της.

Η ολοκλήρωση των έργων γίνεται πάντα με μεράκι και αυστηρό επαγγελματισμό από την TILCON, με στόχο την ανάδειξη των λεπτομερειών, της αισθητικής και της πολυτέλειας που επιθυμούν οι πελάτες στα οικήματά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.